keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Valopallolyhdyt


Työsuhteen päättyessä halusin muistaa läheisimpiä työkavereitani avusta ja tuesta, jota heiltä sijaisuuden aikana sain. Virkkasin palloja, pujotin valosarjan pallojen sisään ja koko setti lyhdyn sisään.



Pallot on virkattu Lankavan Esito virkkuulangasta ja palloja on erilaisia. Osa palloista on tehty omasta päästä ilman ohjetta ja osaan on sovellettu Virkkausunelma ja Diana Virkkausmaailma -lehdistä löytyneitä pyöreiden liinojen ohjeita.

Kortit askartelin myös itse.


Yhden lyhdyn mukana oli ekstrana unipupu, jonka ohje löytyi Janitan kätösistä -blogista. Unipupu on virkattu Hjertegarnin Blend Bamboosta, joka oli oikein mukavaa lankaa virkata.



Sellaiset työkaverit, joiden kanssa voi tuulettaa ajatuksiaan ja tunteitaan, hehkuttaa omia ja toisten onnistumisia sekä puhua myös henkilökohtaisista asioista, auttavat jaksamaan työssä kuin työssä.

3 kommenttia:

  1. Onpas kauniit. Itelleni jaksoin just ja just virkata valopallosarjan. Oot kyllä tosi ahkera ja tämä on hieno muistaminen. Onnellisia ovat sun työkaverit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Idea näihin lyhtyihin tuli jo aikaisin syksyllä, joten oli aikaa tehdä. Ei alkanut kyllästyttämään, kun saattoi välillä tehdä jotain muuta.

      Poista