maanantai 28. maaliskuuta 2016

Rantapontso

Reilun viikon päässä häämöttää matka auringon lämpöön. Halusin tehdä itselleni pontson, jota voisi pitää rannalla ja uima-altaalla.
 
 
Malli on Dropsin Midsummer Joy, joka oli kohtuullisen helppo tehdä. Ohjeessa pontso tehdään useammasta väristä, mutta minä halusin yksivärisen. Lanka on Dropsin Bomull-Liniä ja koukku kokoa 5. Lankaa meni 12 rullaa, eli pontso painaa noin 600g. Mikäli matkalaukun paino alkaa hipoa ylärajaa, niin voipi olla, että tämä jää ensimmäisenä pois laukusta..
 
 

Tämä on tosi kiva malli, mutta jostain syystä neliön sisällä oleva ympyräkuvio jää kuprulle. Täytyy varmaan kokeilla, josko silittämällä saisi kuprut oikenemaan. Kaula-aukko on liian iso, vaikka virkkasin reunusta useamman kierroksen, kuin mitä ohjeessa oli.


Kuvauspäivänä oli ihana auringonpaiste ja kivellä oli mukava hetken aikaa istuskella. Tämä pontso sopii kuitenkin paremmin hieman lämpöisemmälle kelille :)
 
 
 
Alla olevaan kuvaan pystyn kuvittelemaan koivujen tilalle palmut, lumen tilalle kuuman hiekan ja jään tilalle sinisen meren. Näillä ajatuksilla jaksaa vielä reilun viikon töissä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti